19:00

Referat: Lilla Torg FF - AIF Barrikaden

Startelvan: Linus - Roy - Kalle, Per, Stefan A, Alfons Jansson Ask (debutant) - Jimmy, Fredrik N, Tobbe, Christian - Olle

Ordinarie referent ej närvarande. Detta bygger på andrahandsuppgifter och är därför något mer summariskt än vad det oftast är (än om det hänt ganska många gånger i år att refernten ej närv.)

Avbytare var Rabih som kom in efter c:a en kvart som anfallare och spelade där en kort stund innan han sedan spelade matchen ut som vänster yttermittfältare och Farhad som kom in efter c:a 25 min som innermittfältare och sedan en bit in på 2:a halvlek gick upp som anfallare där han spelade matchen ut.

Lilla Torg började med väldigt hög press men efter bara 5-10 min släppte de medvetet eller omedvetet den. Lilla Torg hade i 1:a halvlek ett massivt spelövertag vilket inte resulterade i jättemånga heta chanser men utöver det mål som vår gamle stormålskytt Anders Folkesson gjorde på nick i 44:e min hade de två riktigt heta. Vid båda dessa räddades vi av strålande räddningar av Linus. Själva skapade vi ytterst lite i 1:a halvlek.

Andra halvlek blev betydligt jämnare, ja kanske rent av i stort sett helt jämn. Jämnt blev det också i målprotokollet c:a 10 min in på halvleken när Per fick på ett riktigt pressat kanonskott.

Det dröjde dock bara c:a 10 min innan Lilla Torg återtog ledningen. På ett frisparksinlägg som gick över de flesta och vid bortre stolpen hamnade hos en Lilla Torg-spelare som nickade i stolpen och sedan fick se bollen träffa en av våra spelare i ryggen och därefter hamna i målet, mycket turligt mål således. C:a 5 min före slut fastställde man sedan slutresultatet till 3-1. på en frispark "genom muren" längs marken.